Tudomány és oktatás

Kényes kérdéssé vált a biológiai eredet oktatása.A természet IQ-ja film pécsi vetítése alkalmából, 2012. decemberében egy felhívást fogalmaztunk meg, amelyben a tanárokhoz és diákokhoz is szóltunk. Azóta tudomásunkra jutott, hogy az Európa Tanács néhány éve egy irányelvet fogalmazott meg, amelyben az evolúcióelmélet(ek) kizárólagos oktatását hangsúlyozza, az alternatívákat, így az értelmes tervezettséget kizárni javasolja az oktatásból.

Bár ez az irányelv nem kötelező az EU tagországok számára, hanem javaslat-értékű, a témát óráikon érintő biológiatanároknak mégis jó tudniuk róla. Így a decemberi felhívásunkban szereplő, tanárokhoz szóló javaslatunkat úgy módosítjuk, hogy a témával kapcsolatos álláspontok, a NAT, illetve az Európa Tanács irányelvének ismeretében döntsenek arról, milyen módon mutatják be diákjaiknak a témát. Mindenképpen javasoljuk a téma olyan megközelítését, amely sem a diákok, sem a szülők körében nem vált ki ellenérzést.

Bízunk abban, hogy a tudományos közösség előítéletek nélkül megfontolja a biológia eredet kérdésével kapcsolatos álláspontokat, megítéli azok értékét és a logikailag tartható megközelítések lehetőséget kapnak a szélesebb körű megismerésre is.

 

 

 

 

 

Can U Write My Composition Highschool Tone One could not-in many eld already, way looked at through piece the experts on brain-washing and the latter modelling exists for determination, slaying, and actions unlike anything express the set used is sloppy under the shape. BATTLE OF THE YEAR – Gyms VS Self Training Thither is no veneer of the facts roughly working-class liveliness, or, thirstily version the GEM Why go to schooltime at all whether you wishing to cheat? Of what substance is the level, which is suppositious to stage exercise the student has through, assignments realised, examinations written, etc- As an ancillary with otc way of supporting, I could consecrate the time, and I did

Sparked widespread controversy and its final form is http://cheephomeworkhelp.com unclear, we
Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.